Ammevenligt tøj – brug almindeligt tøj til amningen

af | aug 31, 2018 | Babyudstyr

Selvom jeg har ammet begge mine børn, har jeg ikke rigtig brugt penge på ammetøj (udover ammebher) Det er ikke fordi, jeg ikke kan se det smarte i ammetøj – slet ikke. Jeg synes bare det er super ærgeligt at bruge en masse penge på tøj, der kun kan bruges i den relativ korte tid man ammer. Læs med og se mine bud på det bedste ammevenlige tøj.

Det bedste ammetøj

Meget af mit almindelige tøj, har faktisk fint kunnet bruges til amning, men jeg har også været ude og købe noget nyt ammevenligt tøj. Især når jeg har været i byen, har jeg synes det var rart med ammevenligt tøj, der gjorde det muligt at amme diskret.

Når jeg har købt ammevenligt tøj, så har jeg gået efter almindeligt tøj, der også kunne bruges efter amningen.  Herunder kan du se nogen af de styles, jeg har været allermest glad for

Det som gør ammetøj specielt er, at det har nem adgang til brystet, og så skærmer det så, amningen kan foregå diskret uden udsyn til brystet.

Buksedragt og bluse fra Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen (som Sazeline er model for) laver super fine og behagelige styles. Og en del af dem er super ammevenlige, selvom de ikke er lavet decideret til amning.

Beemærk! Tøjet fra Comfy er stort i størrelsen, så vælg 1-2 størrelser mindre end du plejer.

Heat of the night – Buksedragt

Buksedragten fre Comfy er simpelthen perfekt til amning. Den har en slå-om effekt foran med masser af stof. Det gør, at det er meget nemt at få adgang til brystet og amme diskret.

Dragten kan styles både til hverdag med et par flade sko eller til fest med en jakke og høje hæle.

Selve modellen der hedder Heat of the night findes i alle kollektioner, men printet skrifter fra kollektion til kollektion. I sommerkollektionerne har dragten oftest korte ærmer og længe i vinterkollektionerne.

Du finder buksedragten her

The Best og The One – Bluser

Comfy Copenhagen laver også en bluse med samme slå om effekt som buksedragten. Den findes med korte og lange ærmer. Med lange ærmer hedder den The Best og med korte ærmer The one. Blusen findes i alle kollektioner med forskelligt print.

Du finder bluserne her

Kimono fra Moves by minimum

En løs kimono med bindebånd er også ideel til let og diskret amning. Selv har jeg været rigtig glad for modellen Briska fra Moves by Minimum. Jeg har brug den sammen med en elastisk top, hvor jeg har brugt stoffet fra kimonoen til at dække brystet. Briska kimonoen er som regel med i de forskellige kollektioner fra Moves by Minimum, det er blot mønstret der ændre sig – selve modellen og pasformen er den samme.

Du finder Kimonoen i flere forskellige farver her

Spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål til artiklen, eller kender du andet ammevenligt tøj, der bør være med på oversigten, så skriv gerne en kommentar herunder.